بهترین قیمت ها را از ما بخواهید

سفارش دهید | با قیمتی مناسب کالای خود را تحویل بگیرید

سبوس برنج

سبوس برنج

عبارت است از پوسته خارجی، جنین، لایه آلرون و سلول‌های خارجی چسبیده به آندوسپرم نشاستهای دانه برنج، اوریزاساتیوا از خانواده گرامینه می‌باشد. اوریزا در زبان یونانی به معنای برنج و ساتیوا در لاتین به معنای کشت شده است. پوست برنج را به‌وسیله آسیاب‌های سنگی جدا می‌کنند و سپس برنج به‌دست‌آمده را که برنج قهوه‌ای نامیده می‌شود، پوست می‌کنند و برنج سفید شده را به دست می‌آورند که مصرف غذایی دارد و سبوس محصول فرعی آن می‌باشد.

انواع
عصاره سبوس برنج
روغن سبوس برنج

کاربرد
خوراک جانوران اهلی
کاربرد در کشاورزی
آماده‌سازی مواد غذایی
تولید مواد شیمیایی و آلی
تهیه‌ی کربن‏
تولید مواد شیمیایی غیر آلی
تهیه مواد ساینده
تهیه‌ی مواد نارسانا و دیرگداز‏
کاربرد در مواد پلاستیکی
رفع آلوده‌کننده‌ها
عصاره گیری از میوه‌ها‏

آنالیز شیمیایی
سبوس برنج شامل 17 ـ 11% پروتئين، 18 ـ 13% چربي، 10% فيبر 65 ـ 45% کربوهیدرات است و اين تركيب غذائي منبع سرشاري از ويتامين B و نو كوفرول و همچنين مواد معدني مانند فسفر، پتاسيم، آهن، كبالت و روي مي باشد. محتواي اسيدهاي آمينه و اسيدهاي چرب آن قابل‌مقایسه با همه غلات مي باشد.

 

سبوس برنج - شرکت ای تی ام - ITM Company